Kucharz / Kucharka
Ośrodek Rehabilitacyjno – Wypoczynkowy
w Sobieszewie
Przykładowy zakres obowiązków kucharza:
- przygotowywanie potraw i dań kuchni polskiej
- nadzór nad jakością przygotowywanych potraw,
- współtworzenie nowych receptur potraw,
- utrzymanie porządku i dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny, zgodnie z zasadami BHP oraz HACCP,
- dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności,
Przykładowe wymagania na stanowisku :
- umiejętność pracy w zespole,
- samodzielność oraz odpowiedzialne podejście do pracy,
- znajomość i przestrzeganie systemu HACCP,
- punktualność,
- pasja i zamiłowanie do gotowania,
- doświadczenia w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza,
- książeczka sanitarno-epidemiologicznej,
- wykształcenie kierunkowe,
- gotowość do pracy zmianowej również w święta i weekendy.
Gwarantujemy:
- wynagrodzenie w systemie podstawa + premia indywidualna,
- praca w systemie zmianowym,
- umowa o pracę
- odzież służbowa,
- możliwość rozwoju zawodowego,
- ubezpieczenie grupowe,
- dofinansowanie do wyżywienia.
Więcej informacji pod numerem telefonu 503-536-440 – Kierownik Ośrodka
CV proszę wysyłać na adres: orwsobieszewo@wp.pl lub składać osobiście
ul. Przegalińska 29, 80-680 Gdańsk Sobieszewo.